Hvad er der sket siden sidst?

Sidste nyt står nederst, alt andet er sitehistorie

 

 

Siden blev startet lidt før sommeren 2004

Først og fremmest: Jeg er p.t. eneste mand der laver noget til denne side, og jeg er i gang med at tage en uddannelse som kort- og landmålingstekniker på Vitus Bering CVU i Horsens, hvor jeg bor. Jeg har også en forkærlighed for folkevogns boblen eller VW Type 1 som den også er kendt som af kendere. Det jeg prøver at sige, er at denne side ikke har min allerhøjeste prioritet, men jeg håber at du synes den er værd at besøge og at du vil komme igen og kigge - jeg bruger den nemlig selv til huske nogle af de ting jeg har gang i...

Der var en del problemer i starten, da jeg ikke er særlig erfaren med html eller webdesign for den sags skyld.

 

Oktober måned 2004

Her har jeg været inde at rette lidt i html-koden. Der var problemer med, og der er p.t. stadig, at bruge siden i Netscape communicator og for den sags skyld - i Linux.

6. okt 2004  - i dag har jeg lagt flere billeder ind elektrolyse-delen af en pose vaske-soda og af mit m^3 kar som p.t. er tømt igen. Jeg har lavet om på forsiden, og har skabt en side om brugen af Stærk rust- og kalkfjerner. Selve billede-delen af udførelsen, har jeg lavet for en par måneder siden... Jeg har siden da manglet tiden og ikke mindst energien til at lave det klar til siden. I morgen har jeg ca. 1 time til at lægge alle ændringerne ud, da en af mine kollegaer har et møde med en lærer og vi derfor i gruppen ikke vil gå i gang med afrapporteringen af vores udførte nivellement opgaver de sidste to dage ved den gamle sluse i Horsens og ved Egebjerg svømmesal.

 

Februar 2005. Det er noget tid siden jeg har opdateret sidst, det skyldes til dels at jeg har haft travlt og stress med min skolegang. Jeg har haft gang i en gammel heste harve, som jeg har fået skilt ad efter til vold på nogle gamle skruer. Jeg har haft harven i elektrolysekarret, og nu mangler efterbearbejdningen så... Problemet er at maling er dyrt, og endvidere synes jeg ikke at det Hammerite jeg har brugt, dækker særligt godt. Jeg har hørt om noget grunder der hedder Rustoleum, og det vil jeg prøve at på fat i. Endvidere skal der laves noget svejsearbejde på den, og det har jeg ikke haft mulighed for at lave. Jeg kan nu kontaktes via denne mail info@rustfjerner.dk (tak til Casper fra www.netsos.dk)

 

Juni 2005.

Tiden er endnu ikke gået helt i stå, og nu er det ved at blive sommer - yeehaw :-)
Jeg har fået købt mig noget Rustoleum grunder - det koster 260 kr pr. liter - min far købte det for mig ved sanistål da han har en konto der, så jeg ved ikke endnu om det er med eller uden moms... Halv pebret synes man/jeg/du/vi/os/hvem/mig/nej/dig... Jeg fik det anbefalet af en gut der har en flot samling gamle biler, det skulle vistnok blive brugt på skibe og ting der står tæt på / er i kontakt med saltvand...
Nu er jeg skridtet nærmere at få lavet den hesteharve... Jeg vil male den med noget 2 komponent autolak - dyre sager, men der skal ikke spares på noget.
Jeg ville egentlig gerne have sat billeder ind, men ja... er i gang med en uddannelse og jeg har haft travlt, og vi har en halv vigtig opgave jeg skal aflevere her snart... det er noget med en afsluttende hovedopgave 8-O

Der var en gut der kaldte mig for "Lucky bastard" da jeg stod og skiftede manifolden på min VW bobbel... Jeg kendte ham via venner osv. så jeg har opfattelsen af at det bare var for sjovt... men det fik mig til at tænke...
tror folk jeg er en rig guuris siden jeg har en bobbel..?
Her er den skindbarlige sandhed til jeg fik råd:
1. Jeg ryger ikke...
2. jeg drikker ikke (så meget)
3. jeg har aldrig, og jeg gentager - al-drig været på en skiferie... - det er der nogen der simpelthen ikke kan forstå (?), men det er rigtigt nok
4. Det eneste mærkevare jeg har er min VW bobbel
5. jeg smider generelt ikke om mig med penge, kun når det gælder min hobby(er)


Lucky Bastard, jae måske... jeg har det da hyggeligt en gang i mellem, når det kører...
Jeg har brugt en mængde penge på en vw motor som jeg har udsat for elektrolyse karret...

WHAT... nej, jeg tog pladedelene af og har lagt dem i karret så billeder af dette skal der også på når jeg engang bliver færdig med malerarbejdet - jeg bliver selv stadig overrasket over hvor lækkert ren tingene bliver ved det her sjov...


til slut, en kammi gav mig et bånd som var i den bil jeg var med ham nede og hente her sidste sommer i det sydlige Tyskland, jeg har godt nok ikke hørt båndet endnu af en eller anden årsag...:-), men jeg ville lige lægge kunstnerens billede ind på min side for at ønske alle en god sommer.

Stor tak til dem der har skrevet i gæstebogen og god sommer 

Slutningen af Juli 2005.

Jeg er flyttet til Frederikshavn, pga. at jeg har fået arbejde heroppe. Jeg er nu flyttet ind i en mindre lejlighed end den jeg havde før, så indtil jeg faldet på plads kommer der nok ikke til at ske så meget på siden.
Jeg ligger aldrig skjul på at jeg kun er amatør inden for alt det her skrald, jeg er ikke ekspert inden for området - jeg lærer hen af vejen, men selvfølgelig - man mærker ikke at man bliver klogere, derfor er det godt at skrive lidt ned engang imellem - som det jeg gør her på siden - så har man jo muligheden for at skynde sig at slette det dumme man skrev for et par måneder siden fordi man ikke var klogere... hehe...
Jeg har malet pladedelene til den før omtalte VW-motor. Jeg har ingen sprøjtepistol selvom min fatter har en halvstor industrikompressor (så'rn en skal man åbenbart bare have når man er jyde og bor på landet :-)) Jeg maler med rulle, men - også pensel, da man ikke kan komme ind i alle kroge med en rulle.
Måske har jeg ikke så stor tålmodighed? men åha- det er træls at skulle bruge flere dage på at male sådan noget pladehalløj, og det ligner noget der er løgn når man er færdig, og ens far spørger: hvorfor har du købt matsort - det skal altså være blankt hvis det er rigtigt... lang næse =-|


 

Midten af Oktober 2005.

Jeg er nu ved at være faldet rigtig godt på plads på mit nye arbejde og min nye lejlighed her i Frederichshafen. Rustfjerner.dk 's fremtid afhænger af én mand.... Samuel B-M Sloth! Hvis du går i klasse med ham så væk ham lige og få ham til at gå i gang med det vi snakkede om for snart en 6 mdrs tid siden... Hvornår bliver han færdig med " the surprise " ???? som skal vende hele rustfjerner.dk op og ned.

OBS OBS OBS
På gæstebog siden er det ved at være et stykke tid siden der er nogen der har skrevet. Læg mærke til at der nu er to sider, så Orangebug - jeg har læst og svaret på din hilsen :-)
 

Starten af Maj 2006.

citat - de nattergale "om æ vinter, da var der 10 meter sne, og det tog 14 timer at grave sig ud te' æ lokum, og 14 timer og' tø'en op... og så var den dag jo gawn... godt og vel... men vi nød'et - og det gjaldt Alle!"

men nu til noget helt andet
Hva... hvorfor sker der ikke mere på siden??
Jeg ved det godt - det er for slatten er der ikke bliver opdateret, men jeg kan sige at jeg den sidste måneds (eller er det 2 eller 3) har jeg arbejdet fra kl 8 til oftest 17:30. Så er jeg lidt træt når jeg kommer hjem, men der er heldigvis ikke nogen der skælder ud når jeg kommer hjem i det mindste... :-) Men det er rigtigt - der er ikke sket så meget på siden på det sidste.
Men det er fordi jeg kun, fortiden, arbejder med denne del af min hobby, i weekenderne. og jeg har gang i en masse bobbel projekter i weekenden også, og kan ikke nå det hele desværre, selvom jeg åh så gerne vil!- til lige - er jeg jo blevet bybo... og bor pt i en lejlighed og det giver visse begrænsninger.
Men jeg har fået en ny strømforsyning til mit projekt, og den giver 60v i stedet for 12.


 

Midten af Juni 2006.

SÅ...
Så kom der endelig lidt billeder på igen.
tudehorn
Det drejer sig om noget billigt rusten hornværk, der sådan lidt populært sagt - har kostet den største danske mønt (det lød dyrt - men altså 20 kr). Jeg købte dem til et "traktortræf" ikke til traktortræk, og nej, det er ikke det dersens dyreskue, og kvægauktion I på sjælland har hørt vi går til herovre i Jyland :-), haha, nej det er et træf for folk der er interesseret i ting med gamle motorer og ting der kan sidde på sådanne / udnytte sådanne... Det var ved Kongensbro, arrangeret af Motor og Traktorklubben "Jylland" - jeg er dog ikke medlem men det er min far, han er dog passiv medlem (medlemsnr 400 et eller andet). Firmaet der har lavet hornene, skulle åbentbart have lavet andre interesante horn... fx skulle et Jeep horn være brugt til at lave den lyd som Hjulben / Roadrunner siger - [Meep meep].


 

Juli 2009.

SÅ...
Nu er der startet et forum på Rustfjerner.dk.
forum
Det drejer sig om noget billigt rusten phpbb, der sådan lidt populært sagt - ikke har kostet noget somhelst (det lød ikke særligt dyrt - men altså 0 kr). Jeg fik fat i det til et "familietræf" ikke til traktortræk, og nej, det er ikke det dersens dyreskue, og kvægauktion I på sjælland har hørt vi går til herovre i Jyland :-), haha, nej det var da jeg snakkede med min fætter der er ved at uddanne sig til webintegrator, og jeg fortalte ham at jeg kun kan lidt html til husbehov og ikke aner noget om at lave fora. jeg plejer sådan set bare at kopiere lidt af det html jeg lavede sidst, og så opdatere teksten her og der.
Jeg håber at folk med med alle mulige interesser indenfor rustfjerning - om det er cykler, gl pistoler, bildele fra alle mærker og modeller, og hvad der ellers findes - vil vise lidt før og efter billeder.